Cerquem proveïdor: portal d'ocupació del tercer sector social

El termini per presentar les ofertes i la documentació finalitza el 6 de març.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya llancen una licitació perquè requereix un servei de consultoria que ajudi a definir el model de funcionament i governança del portal d'ocupació del tercer sector social.

L'any 2020, en ple context de pandèmia, la Taula va posar en marxa el portal de professionals del tercer sector social amb l'objectiu de facilitar la contractació de personal a les entitats socials en un moment de màxima complexitat. Després d’uns anys de funcionament, i ara en col·laboració amb La Confederació, es proposa fer un pas endavant i veure de quina manera es pot optimitzar perquè sigui una eina més útil per al sector. La finalitat del portal és facilitar en un sol espai web l’accés de professionals al tercer sector social i donar suport a les entitats en el procés de cerca de professionals arreu del territori català.

L'encàrrec ha d’estar finalitzat el mes de novembre de 2023. El termini de presentació de les ofertes i la documentació acaba el 6 de març (inclòs) de 2023. Imprescindible consultar el document amb les característiques i els requisits específics de la licitació. Caldrà enviar-ho per correu electrònic a projectes@laconfederacio.org indicant en l’assumpte la referència ENC/01/2023.