Consulta la informació sobre programes de finançament europeu per a entitats socials

La Taula del Tercer Sector i el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert han organitzat un cicle de conferències per oferir informació útil i pràctica sobre com accedir a aquest finançament europeu.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert han impulsat un cicle de dues conferències en línia sobre programes de finançament europeu per al tercer sector social. L'objectiu és oferir informació útil i pràctica sobre els projectes i accions que s'hi inclouen i quins requisits demana la Unió Europea.

La primera conferència ha estat sobre el programa 'Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors' (CERV) amb Francesco Zoia, programme manager de Justícia i Drets Fonamentals de la Unió Europea. A continuació, us detallem enllaços d'interès relacionats amb aquest programa que finança iniciatives que promouen la defensa dels drets, la igualtat d'oportunitats i la participació ciutadana de col·lectius com les dones, les persones amb discapacitat, els infants, el poble gitano, i LGTBIQ+. També podeu consultar la presentació i  recuperar el vídeo amb l'streaming de la conferència.

I la segona conferència ha estat sobre els programes Erasmus+ i COS Europeu de Solidaritat amb Andrés Ajo Lázaro, director de la Unitat d'Educació Escolar i de Persones Adultes SEPIE – Agencia Nacional Erasmus+, i Ramon Closas, tècnic de la Direcció General de Joventut i responsable dels programes E+ i CES a Catalunya.