m4Social al MWC 2022

El projecte d'innovació digital en l'àmbit social dona a conèixer projectes i apps que milloren l'atenció i l'acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat. També hi haurà una conferència amb Alfonso Lara-Montero, director executiu de l'European Social Network.

Content
Esquerra

Un any més, m4Social, el projecte d'innovació digital en l'àmbit social de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, participa en el MWC 2022 per donar a conèixer els últims projectes i apps de caràcter social pensades per millorar l'atenció i l'acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat i la seva qualitat de vida i benestar. 

També hi ha prevista la conferència 'Promoció de l'autonomia personal i la inclusió a través de la tecnologia i la digitalització' a càrrec d'Alfonso Lara-Montero, director executiu de l'European Social Network. Es pot consultar el programa.

L'acte té lloc el dijous 3 de març de 13 a 15h a l'estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (Hall 4 Stand 4D200. Fira Barcelona Gran Via - Av. Joan Carles I, 64, 08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona) i està obert només a les federacions de la Taula del Tercer Sector que, prèviament, disposin de l'acreditació corresponent. La data límit per sol·licitar l'acreditació acaba el 21 de febrer i es pot demanar a través del formulari d'inscripcions.

Part inferior
Activitats relacionades