Participa en la 10a Magic Line SJD

El pròxim diumenge 26 de març torna la caminada solidària, impulsada per Sant Joan de Déu. Les inscripcions estan obertes. Els fons recaptats es destinaran a projectes solidaris de caire social i sanitari.

Content
Esquerra

La Magic Line SJD, la caminada solidària impulsada per Sant Joan de Déu, compleix 10 anys. Amb el lema '10 anys caminants junts', el pròxim diumenge 26 de març tindrà lloc aquesta marxa popular que promou la solidaritat conscient i responsable, la inclusió social i la importància de treballar en equip. Les inscripcions estan obertes.

Equips d'entre 4 i 20 persones poden participar en algunes de les més de 20 rutes disponibles, ubicades en diversos punts del territori català i, fins i tot, en altres territoris, com València, Mallorca, Madrid i, per primer cop, a Múrcia.  Cada ruta proposada és única, en dificultat, en paisatges o en manera de recórrer-la. Els equips participants tenen molt per triar, però si ho prefereixen també tenen l’opció de caminar per altres indrets i fer una ruta lliure. A més, entre les rutes establertes, la Magic Line també ofereix una ruta de 24km amb sortida al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Es tracta de la clàssica ruta que descobreix diferents racons del Baix Llobregat, segons la variant triada. Amb un total de 24km i una dificultat de 4 sobre 5, el recorregut visita les Termes Romanes de Sant Boi, la Masia Can Comas (seu del Parc Agrari del Llobregat), l’ermita de Santa Maria de Bellvitge i els barris de la Bordeta i Hostafrancs de Barcelona. El tram final passa per racons de l’Eixample i el Raval, fins al Moll de la Fusta, on se celebrarà la Festa de la Magic Line.

El 100% dels fons recaptats aniran destinats a finançar projectes solidaris de caire social i sanitari de Sant Joan de Déu: sensellarisme, salut mental, discapacitat, infància i família, dependència i gent gran, recerca i docència, migracions i cooperació internacional. Des de 2014, aquesta caminada solidària ha destinat més d’1.800.000 euros a finançar projectes de suport per a infants, adults i persones grans ateses als centres de Sant Joan de Déu i a entitats col·laboradores.