Rècord històric: 15.000 persones caminen la Magic Line SJD

El marcador solidari continua obert i es preveu superar els 400.000€.

Content
Esquerra

La Magic Line SJD, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, ha celebrat la seva 11a edició amb unes dades rècord de participació. 15.000 persones han omplert els carrers per reivindicar que un món millor és possible. Cada cop suma més territoris i, en aquesta edició, s’ha celebrat a Barcelona, Lleida, Mallorca, Múrcia i les Palmas de Gran Canària. Sota el lema Som el que compartim, la Magic Line camina cada any amb l’objectiu de sensibilitzar i captar fons per a projectes socials i solidaris.

En aquesta edició, la caminada ha tornat al seu format original i ha recuperat la festa final a la plaça de la Catedral de Barcelona, on milers de persones han pogut gaudir de la festa dinamitzada per Pep Callau, showman i pallasso sense fronteres, en la qual hi ha hagut música en viu, xanquers, teatre de carrer, animacions i la tradicional botifarrada solidària.

Des de l’organització, es valora molt positivament aquesta implicació de la societat: “Sempre emociona molt veure que milers i milers de persones se sumen a la Magic Line SJD amb la convicció que és possible promoure un món més just i solidari sense haver d’apel·lar a la pena i la tristor, sinó creient que realment la solidaritat és una eina transformadora” afirma Juanjo Ortega, director i un dels creadors de la caminada.

Obra Social Sant Joan de Déu

La Magic Line és una mobilització creada i promoguda per l’Obra Social de Sant Joan de Déu. Aquesta fa possible, a través del finançament de projectes, atendre col·lectius de persones que viuen en situacions de vulnerabilitat: persones sense llar, en situació de dependència, amb problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual, infants, joves i migrants.