Reforcem la defensa dels drets socials amb la Federació de Municipis de Catalunya

La Federació de Municipis de Catalunya i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya s’han reunit per establir sinergies en suport de les polítiques locals que ajudin a erradicar les desigualtats a Catalunya.

Content
Esquerra

El president de la Federació de Municipis de Catalunya, Eduard Rivas, i la presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina, han mantingut una trobada per reforçar la col·laboració en totes aquelles actuacions que serveixin per a un millor prestació i gestió dels serveis socials, adreçats a persones i famílies que es troben en una situació d'especial vulnerabilitat i de manca d'autonomia personal. Les dues entitats s'han emplaçat a continuar treballant de manera col·laborativa per aconseguir aquest objectiu. 

A la reunió, també han participat la secretària general de la Federació de Municipis de Catalunya, Susanna Mérida, i el director de la Taula del Tercer Sector Social, Roger Civit, i la responsable de polítiques d'inclusió, Xènia Carné.