Sant Joan de Déu llança les Neules Solidàries SJD amb desitjos per un món millor

L’Obra Social de SJD llança per segon any consecutiu les neules solidàries SJD, un producte solidari que fa visibles realitats vulnerables i fomenta el compromís en la construcció d’un món millor.

Content
Esquerra

Les Neules solidàries tenen com a protagonistes les persones ateses a SJD: persones que es troben en situació de sense llar, en un hospital, que tenen un problema de salut mental, una situació de dependència o persones migrades que davant de temps tan difícils tenen el desig de seguir endavant. Cada una de les neules conté un missatge que han escrit a mà les persones que atenen a Sant Joan de Déu.

Cada capsa conté 11 neules fetes a mà, una a una, per l’obrador El Rosal de l’Associació Alba, que ajuda a la inserció laboral de persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.
Aquestes neules tenen, doncs, un doble valor social que porten al consumidor a conèixer realitats diverses i a posar el seu granet de sorra que ajudarà a canviar-les: adquirir aquestes neules és implicar-se en un món millor.

L’objectiu de les neules solidàries és convertir aquestes dates en una experiència sensorial i emocional que porti a tots els consumidors i consumidores a conèixer millor les realitats socials que ens envolten i a reflexionar-hi. Cada neula és diferent i única, igual que ho és, també, cada persona i la realitat que l’envolta. 

Llegeix el comunicat sencer.