S'obre la convocatòria 2022 del Projecte Lliures

La campanya posa 120.000 € al servei de projectes comunitaris que treballin per revertir la pobresa, les desigualtats i l'exclusió.

Content
Esquerra

ECAS, Òmnium i Coop57 sumen forces de nou per actuar contra el creixement i la cronificació de la pobresa i l'exclusió social a Catalunya. Les tres entitats obren una nova convocatòria pel projecte Lliures i posen 120.000 euros al servei de nous projectes innovadors i socials que actuïn per revertir la pobresa, l'exclusió i les desigualtats.

Des del projecte Lliures denuncien que l'any 2022 ha començat amb l'evidència d'un augment de les desigualtats a casa nostra, en una societat que cavalca dues crisis. Per això, aposten per l'acompanyament tècnic i el suport econòmic d'iniciatives comunitàries que treballen des de l'autoorganització per revertir l’emergència social.

La convocatòria vol donar suport a projectes que actuïn en 4 àmbits: pobresa cronificada i exclusió agreujada per l'atur; infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social; manca d'una llar digna i emergència alimentària i de necessitats bàsiques.

El període de recepció de sol·licituds és del 9 al 31 de març de 2022, ambdós inclosos.