Últims dies per participar en la Magic Line

Les inscripcions per a aquesta caminada solidària estan obertes fins al dimecres 13 de març.

Content
Esquerra

La Magic Line, la caminada solidària de Sant Joan de Déu, torna el 17 de març en la seva 11a edició i proposa més de 25 rutes per tot el territori (12 a Barcelona, 3 a Lleida i Tremp i 10 a la resta de l’Estat). Enguany aquesta cita torna als orígens i a la seva essència i recupera el seu format original. La festa final serà a la plaça de la Catedral de Barcelona des de les 12h fins a les 18h amb música en viu, xanquers, teatre de carrer i animacions i per agafar forces hi haurà una botifarrada solidària. Com a novetat, a la caminada de Barcelona es recuperen dos espais emblemàtics: la muntanya de Montjuïc i la festa final a la plaça de la Catedral.

Com pots participar-hi?

Crea un equip entre 4 i 20 persones, fixa’t un repte solidari de captació de donatius i fes accions per aconseguir aquest repte. El punt àlgid de la Magic Line serà el dia de la caminada on se celebrarà la solidaritat construïda gràcies a l’esforç col·lectiu. Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 13 de març.

Des dels seus inicis, l’any 2014, la Magic Line ha recaptat més de 3.000.000 d’euros que han finançat més de 300 projectes socials i sanitaris que milloren la vida de les persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres de Sant Joan de Déu, i s’hi han sumat més de 100.000 participants.

En aquesta edició, el mític grup El Tío Carlos s’ha retrobat per fer una nova versió de la rumba de la Magic Line que van gravar fa anys quan el grup estava en plena activitat. D’aquesta manera, contribuiran així a aquesta festa solidària.