Col·laboració público-social

Impulsem la creació de coalicions entre entitats, universitats, administracions públiques i empreses

La Taula del Tercer Sector Social ha celebrat la 1a jornada d’aliances amb el títol "Afavorir la creació de coalicions amb el tercer sector per la millora social, democràtica i del territori”. Més de 80 persones s’hi han donat cita, entre les quals, una bona representació de més d’una cinquantena d’entitats, administracions públiques, universitats i grups de recerca i també del sector mercantil.

Com construïm una Catalunya que posi al centre les polítiques d’infància?

Amb motiu de les eleccions del 12-M al Parlament de Catalunya, el document recull 20 propostes electorals de les entitats socials que treballen amb la infància centrades en 6 prioritats: mesures per reduir la pobresa infantil; inclusió i equitat a l'educació; dotació pressupostària per als serveis socials bàsics; accés a un servei sanitari sense barreres d’entrada i de qualitat; millora del sistema de protecció i protecció dels drets fonamentals de la infància.

19-M: Apunta't al Fòrum Social Metropolità

Sota el títol ‘Col·laboració per l’acció social. Oportunitats, compromís i solucions metropolitanes’, aquest mes de març se celebrarà el Fòrum Social Metropolità que reunirà representants d’ajuntaments, federacions de municipis i entitats del tercer sector social de la regió metropolitana. Un any més, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya hi participarà activament.

Aquest estiu es podrà donar sang a més de 30 punts de la costa catalana

Durant els mesos més calorosos de l’any, les donacions continuen sent imprescindibles i es calcula que a l’estiu calen 40.000 donacions per donar resposta a les més de 30.000 transfusions previstes de sang, plasma o plaques que necessiten els pacients dels hospitals catalans. Per aquesta raó, el Banc de Sang sota el lema "Toca donar sang, toca rebre vida. Somriu, el teu gest salva moltes vides a l’estiu" recordem que la necessitat de sang és essencial.