30-J: 1a Jornada Enxarxament sobre fons europeus

La Taula del Tercer Sector organitza una jornada que promou les aliances entre les universitats i les entitats socials. Té lloc aquest dijous 30 de juny en forma telemàtic.

Content
Esquerra

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza la '1a jornada d'Enxarxament sobre Fons Europeus. Aliances entre les universitats i el tercer sector social', que té lloc aquest dijous 30 de juny de 9 a 12h en format telemàtic a través de la plataforma Zoom. Aquest és l'enllaç per connectar-s'hi:  https://us02web.zoom.us/j/88002303758

Els objectius són:

- Identificar oportunitats d’associació en l’àmbit dels fons europeus entre el sector universitari i el tercer sector social a Catalunya.
- Presentar propostes de participació i cooperació concretes en projectes en marxa o d’aliança per presentar candidatures conjuntes.
- Reforçar la visibilitat del tercer sector social com un soci clau en la captació i gestió de fons europeus vinculada al sector universitari.

La jornada compta amb sessions de debat i reflexió en les quals actors clau del sistema universitari i del tercer sector aborden oportunitats i modalitats d’enxarxament en fons europeus; presentacions consecutives amb experiències de captació i gestió de fons europeus per part de grups de recerca i PAS que ofereixen propostes de participació concreta o que poden ser inspiradores per a les entitats i espais d'enxarxament.

D'aquesta manera, la Taula continua desplegant la seva agenda internacional i europea en continuïtat i articulació amb el seu pla de treball general. Les accions d’incidència pels drets socials i d’enfortiment del tercer sector a Catalunya estan profundament vinculades amb processos polítics fruits la integració europea i les oportunitats que planteja el treball en xarxa.

Com a part de l'agenda europea internacional, la Taula impulsa eines perquè el tercer sector sigui més reconegut, fort i innovador. El finançament europeu és un exemple clar d’aquests esforços i una oportunitat clau per millorar l’atenció i acompanyament a persones en risc d’exclusió social. Els fons europeus són a l’hora una oportunitat per generar nous coneixements i processos d’innovació social, desenvolupar aliances i donar visibilitat a projectes emergents.