ONCE convoca a Catalunya els 'Premis Solidaris 2022'

Els guardons reconeixen la superació, la inclusió social i l’accessibilitat universal. S'admeten candidatures fins al 30 de setembre. 

Content
Esquerra

ONCE Catalunya convoca el 'Premis Solidaris 2022' que reconeixen i premien aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme una tasca solidària  que coincideixi amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector Social. Iniciatives que promouen, en el seu entorn i àmbit territorial, la inclusió de tota la ciutadania, la normalització, l'autonomia personall’accessibilitat universal i la vida independent

Enguany, sota el títol 'Cafè Il·lusió', l'ONCE vol homenatjar l'empatia de les persones, la seva capacitat de posar-se al lloc de l'altre, la necessitat d'escoltar, en un context  quotidià com és l'àmbit d'un cafè, on conviuen i s'interrelacionen diferents personatges, que representen la realitat que ens envolta i les diferents àrees del Grup Social ONCE. 

Les candidatures són públiques i obertes fins al proper divendres 30 de setembre a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica ctcatalunya@once.es. Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de Solidaris en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc dijous 24 de novembre, a l'Auditori ONCE Catalunya.

El jurat dels Premis Solidaris Grup Social ONCE 2022 a Catalunya el formen David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya; Eugenio Prieto,  conseller general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Mercè Batlle, presidenta del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.