La Taula del Tercer Sector Social demana que s’acceleri l’aprovació d’un marc legal que reguli les entitats socials catalanes

La Llei del Tercer Sector Social s’està tramitant al Parlament des de fa un any i mig; la Llei de l’Economia Social i Solidària està pendent que el Govern l’aprovi i l’enviï al Parlament i la Generalitat també està treballant en un nou marc normatiu que agilitzi i enforteixi el sistema de col·laboració entre l’administració i les entitats i agents socials prestadors de serveis.

"Europa està marcant clarament cap a on hem d’anar i el paper del tercer sector i de l’economia social és clau per donar resposta als reptes globals, però aquí anem tard i massa lent. Cal més reconeixement, col·laboració i suport" assegura la Taula.
 

Tipus de document
Entradeta

La Taula del Tercer Sector Social i  la Confederació de Cooperatives de Catalunya han organitzat una jornada, acollida pel Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), per analitzar l’agenda de l’economia social i solidària, del tercer sector social i les cooperatives a Catalunya i a la Unió Europea.

Tipus de publicació
Àmbits d'intervenció
Data del document