Avaluació

Nou test de cultura d’avaluació per a entitats del tercer sector social

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i Ivàlua han creat un nou test dins l'eina autodiagnòstica d'avaluació: el test de cultura d'avaluació. L'eina està pensada perquè les organitzacions del tercer sector social autoavaluïn la seva capacitat per treballar a partir d'evidències i realitzar avaluacions.

Eines per millorar en temps de crisi. Informe diagnòstic sobre l'estat de l'avaluació al Tercer Sector Social

L’impacte del COVID19 en el sector social és una realitat, i des del tercer sector social s’ha posat de manifest la necessitat d’oferir una sèrie de mesures i recursos que permetin a les entitats seguir donant atenció de qualitat a les persones més afectades per la crisi social i econòmica.

La Taula del Tercer Sector i IVALUA impulsen l’avaluació al Tercer Sector

Unes 150 persones han participat a la jornada ‘L’avaluació de programes del Tercer Sector social’ organitzada per la Taula del Tercer Sector i Ivàlua. La jornada s’ha celebrat a l’auditori UPF Barcelona. La inauguració de la jornada ha anat a càrrec del president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, de la subdirectora d’Economia Social, Tercer Sector i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, Roser Hernàndez, i el president d’Ivàlua, Frederic Udina.

Les entitats socials impulsen l’avaluació dels seus programes per millorar-ne la qualitat

Unes 150 persones han participat aquest dilluns a la jornada ‘L’avaluació de programes del Tercer Sector social’ organitzada per la Taula del Tercer Sector i Ivàlua. La jornada s’ha celebrat a l’auditori UPF Barcelona. La inauguració de la jornada ha anat a càrrec del president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa de la subdirectora d’Economia Social, Tercer Sector i Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, Roser Hernàndez i el president d’Ivàlua, Frederic Udina.